Sådan køber du billetter

Sådan fungerer det i praksis

FØRSTE GANG DU KØBER SKAL DU OPRETTE DIN PROFIL

Når du klikker på ”køb billetter” styrer Billettens salgsportal alt det praktiske. Din profil (mail og login) holder styr på, hvor mange forestillinger du har købt, men du skal selv vælge den rigtige pris, når du ”lægger i kurven”.

Et eksempel: Hvis du første gang “kun” køber 2 forestillinger, vil du ikke kunne afslutte købet til medlemspriser. Her skal du vælge løssalgspris. Men hvis du så husker at logge ind på samme profil næste gang, du køber, så véd profilen, at du tidligere har købt to. Hvis du ved det nye køb når op på i alt 3, kan du denne gang vælge medlemspris og afslutte købet.

Besparelsen på de første to går du glip af – derfor er det værd at overveje, om du allerede fra starten skal købe 3. Hvis du vælger at købe 4 forestillinger, kan du få en gratis billet til vores bonusforestilling.

ALLE kan når som helst købe billet til løssalgspris til én eller flere af teaterforeningens forestillinger her på hjemmesiden.

Ved køb af billet til mindst 3 forestillinger i sæson 19/20 bliver du automatisk medlem og –

  • sparer 70 kr. pr. billet i forhold til løssalgsprisen
  • kan når som helst købe billet til medlemspris til flere forestillinger

Særprisen for børn og unge under 25 år (fra kun 100 kr. pr. billet) ligger 90 kr. under den almindelige løssalgspris og gælder også ved køb af billet til blot en enkelt forestilling. Familieforestillingerne har særpris 75 kr. for børn under 14 år

SÅDAN KØBER DU BILLETTER PÅ GRIBSKOV-TEATER.DK

Vi anbefaler køb på nettet, hvor du kan se teatersalen og vælge præcis de pladser, du ønsker. Du betaler med det samme og printer selv billetterne. For hver forestilling er det nemt at vælge de ønskede pladser, lægge dem „i kurven“ og vælge din pris.

  • Vælger du løssalgspris eller pris for unge under 25 år, kan du afslutte købet når som helst
  • Vælger du medlemspris, kan du afslutte købet, når du har valgt mindst 3 forestillinger

VIGTIGT: BRUG SAMME PROFIL HVER GANG. Som medlem kan du ved at logge ind på din profil når som helst i løbet af sæsonen købe billet til medlemspris til én eller flere forestillinger. Scroll helt ned, hvis du vil læse om, hvordan det helt præcis fungerer.

GRIBSKOV TEATERS BILLETSALG

Telefon 21 19 98 99 tirsdag og torsdag kl.17 – 19. Desuden kan der købes billetter ved indgangen såfremt der ikke er udsolgt

VIGTIGT: Hvis du både køber billetter online og af og til via billettelefon, er det vigtigt, at du oplyser, at du allerede har købt tidligere i denne sæson og altid bruger samme navn og telefonnummer. Det er din sikkerhed for at få den bedst mulige pris.

Husk e-mailadresse og mobil

Oplys altid BÅDE mobiltelefon og e-mailadresse. Aflysninger som følge af sygdom kan ske med kort varsel, og medmindre du aktivt har afkrydset, at du ønsker nyheder og tilbud, sender vi kun sms og mail ved vigtige ændringer.

Grupperabat

Grupper på mindst 15 personer kan købe billetter til medlemspris.

Medlemskontingent

er indregnet i billetpriserne

Spillesteder

Gribskov Kultursal og Gilleleje Hallen